Instruktör                        Utrustning                          Boende                         Gemenskap

Alla måltider, frukost, lunch och middag, ingår på våra resor!
Måltiderna serveras i bufféform där du kan välja mellan flera olika typiska franska alternativ av kött, fisk och vegetariskt.

Frukost serveras i regel mellan 7 och 9 men kan variera med ca en halvtimma mellan olika center.
Frukosten är av typen kontinental med croissanter, baguetter, yoghurt, flingor, juice och kaffe. På vissa center finns havregryn så du kan göra din egen gröt.

Det blir lätt en del baguette.

Lunch serveras i regel mellan 12 och 14 men kan också variera mellan olika center.
Bor du på centret i Argentiére eller Chamonix gör du ordning lunchpaket på morgonen, oftast baguette eller sallad, som du sedan äter i backen. Detta kan också vara fallet om du har en planerad utflykt i din aktivitet. Detta meddelas i så fall innan så du hinner ordna detta.

Utomhuslunch i Serre Chevalier.

Middag serveras i regel mellan 20 och 22 men även detta kan variera mellan olika center.
Middagen äts med fördel i lugn och ro där du kan dela med dig av dagen med dina skidkamrater, nya som gamla. Ost- och efterrättsbordet brukar vara ett uppskattat inslag i middagsbuffén.

Uppskattat inslag i middagsbuffén.

Alla center erbjuder minst ett vegetariskt alternativ till varje måltid. Vi har ingen möjlighet att göra specialanpassningar vid allergier eller specialkost. Vi rekommenderar att presentera sig för personalen på plats så kan de visa vilka alternativ som finns på buffén. Känner du dig osäker går det alltid att kontakta centret innan avfärd. Ibland kan man behöva komplettera på egen hand, t.ex. vid behov av glutenfritt bröd.

Guide                        Utrustning                          Boende                         Gemenskap